ELAZIĞ / MERKEZ - Kuyulu Ortaokulu

Mrt

KUYULU ORTAOKULU 2. DÖNEM 1. SINAV TAKVİMİ:  Sınavlar 25.03.2024 ile 05.04.2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

NOT: 1-Kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim ve öğretimlerine devam eden öğrencilere yönelik ölçme ve değerlendirmede Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı (BEP) esas alınacaktır.

NOT:2-Kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim ve öğretimlerine devam eden öğrencilere yönelik ölçme ve değerlendirme sınavları ders snavının olduğu gün yapılacaktır.

NOT:3- Çeşitli nedenlerle sınava girmeyen öğrencilerin telafi sınavı 17 NİSANDA İNGİLİZCE 19 NİSANDA MATEMATİK- TÜRKÇE yapılacaktır.

Mrt

LGS BAŞVURULARI 18-24 MART TARİHLERİNDE YAPILACAK. KATILIM İSTEĞE BAĞLI OLACAK. BAŞVURULAR E-OKUL SİSTEMİNDEN YAPILCAK. LGS SINAVI 2 HAZİRAN 2024 TARİHİNDE YAPILACAK.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ OCAK AYI PANO ÇALIŞMASI

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ ARALIK AYI PANO ÇALIŞMASI

Ara

VELİLERİMİZİN DİKKATİNE : ÖĞRETMENLERİMİZLE GÖRÜŞME SAATLERİMİZ HAFTA İÇİ SAAT: 12.30 - 13.00 İLE 14.40 - 15.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

!!!!! LÜTFEN OKULA GELMEDEN ÖNCE RANDEVU ALINIZ. !!!!!

Ekm

2023-2024 ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELİLER TOPLANTISI 14/10/2023 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT :10.00-12.30 SAATLERİNDE OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASI VE SINIFLARDA YAPILACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Mrt

Lgs de cikacak tum derslerin mufredati yayinlanmistir. Tum ogençlerimizin  dikkatıne.