ELAZIĞ / MERKEZ - Kuyulu Ortaokulu

Nis

Türkiye'nin Yüzyılı'nda TBMM'nin açılışının 104. yıldönümünün ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın büyük bir gurur ve coşkuyla kutlandı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, bu toprakları ebedî vatanımız kılan kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi, onların bize emanet ettiği şanlı mirası derin saygı ve minnetle yâd ediyoruz. Çanakkale yalnızca bir zafer değil, aynı zamanda Anadolu'nun cesur evlatlarının mücadele azmi, kudreti ve sarsılmaz inancının müşahhas bir nişanesidir. Çanakkale, asil milletimizin bağımsızlık için gösterdiği amansız mücadelenin abidesidir.

Mrt

Ülkemizde deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla her yıl 1-7 Mart tarihleri, "Deprem Haftası" olarak anılmaktadır. Ülkemizin deprem gerçeği sebebiyle depreme her an hazır olunmasını sağlamak için eğitimler, tatbikatlar ve etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

İlimizde üzücü kayıplara sebep olan 1999 Marmara Depremi ile 6 Şubat 2023 yılında yaşanan asrın felaketinde de görüldüğü üzere deprem olduğunda toplum olarak sakin ve bilinçli bir şekilde dayanışma içerisinde hareket edebilmek son derece önemlidir.

Mrt

2023-2024 ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELİLER TOPLANTISI 09/03/2024 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT :10.00-12.30 SAATLERİNDE OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASI VE SINIFLARDA YAPILDI.

Şbt

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Organizesinde İl Geneli Ortaokullar Arası Münazara Yarışmasına Katılım Sağladık.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

BAKANLIKÇA YAPILAN ORTAK SINAVDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ.

MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ AYŞENUR ERŞEN'E TEŞEKKÜRLER.

Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası (12-18 Aralık)

Resmi adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olan Yerli malı Haftası 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan belirli haftalardandır.

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasında, Türk malının önemi vurgulanırken, tüketim artırılmaya çalışılır. Ülkenin zengin kaynaklarından bahsedilir. Tasarruf yapmak, milli kaynaklarımızın daha verimli şekilde kullanılması, yerli fabrikalar kurulması, paranın dış ülkelere gitmesini önlemek, temel tüketim madde­lerini öz kaynaklardan karşılamak, ekonomimizi geliş­tirmek bu haftanın belli başlı amaçları içindedir.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HAZIRLANAN OKUL PANOSU.

Kas

Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümü coşkusunu, millet olarak hep birlikte paylaşıyoruz.

29 Ekim 1923, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zirvesindeki zaferin, modern Türkiye Cumhuriyeti'nin ilan edildiği gündür.

Bu tarih, Türk milletinin yeniden ayağa kalktığı, özgürlüğünü kazandığı, kendi kaderini tayin ettiği ve çağdaş bir ulus olma yolunda ilerlemeye başladığı bir dönemin başlangıcıdır.

Cumhuriyet, Anadolu insanının topyekûn verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eserdir.

29 Ekim, sadece bir tarihi değil, aynı zamanda bir ideali,  bir milletin birlik ve beraberlik içinde ilerlediği bir günü temsil eder.

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlarken, milletimizin değerlerine, kültürüne ve birbirimize olan bağlılığımızı yinelemeliyiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kapsamında Okulumuzda Hafta Boyunca Yapılan Çaılşmalar.

Ekm

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN KOORDİNESİNDE  ELAZIĞ BİLİM MERKEZİ 8.SINIF VE ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ.

Ekm

2023-2024 ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM OKUL AİLE BİRLİĞİ VE VELİLER TOPLANTISI 14/10/2023 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT :10.00-12.30 SAATLERİNDE OKULUMUZ ÖĞRETMENLER ODASI VE SINIFLARDA YAPILDI.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azalması Günü Nedeniyle "DOĞAL AFETLER-KBRN-YANGIN-DEPREM" tatbikatları okul personeli ve öğrenciler tarafından gerçekleştirildi..

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftasında  bu yıl “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” teması çerçevesinde ihya edileceğini , hafta vesilesiyle düzenlenecek programların, gençler başta olmak üzere tüm insanları, Hazreti Muhammed'in (s.a.s.) dosdoğru yolu ve örnek hayatıyla buluşturmaya vesile olmasını temenni ediyoruz.